People hearts.jpg
Dinsdag 14 Februari
''Power of Love ''
Klankconcert en Healing cirkel
20:00-21:30
Centrum Zonnewijzer
Linnaeuslaan 2B, Aalsmeer
 
 
Kun jij wel wat “love power” gebruiken?
 
Ben je druk? Loop je te rennen en te vliegen? En kun je wel een liefdevol moment voor jezelf gebruiken? Even lekker ontspannen en uit je hoofd komen?
 
Goed nieuws. Op Valentijnsdag geven Renske Skills (body & mind trainer, organisator bij Centrum Zonnewijzer en drs Barbara te Boekhorst (Power coach/trainer bij Bijzonder Gewoon)
 
De investering bedraagt €20,- Omdat 14 februari de dag van de liefde is, mag je iemand die je lief vindt meenemen. Deze persoon betaalt slechts € 10,-.
 
Renske: “ Er is de zoveel vraag naar een Helend Klankconcert en behoeft aan rust, meditatie en inkeer. En hoe mooi is het dat je op Valentijsdag en de dag van World SoundHealing Day even jezelf kunt laten onderdompelen in een klanken bad en in verbinding zijn met jezelf. We gaan ons afstemmen op de hartfrequenties en onvoorwaardelijke Liefde.
 
Barbara: “ Op Valentijnsdag draait het om de liefde. Het is lief om je geliefde in het zonnetje te zetten maar echte liefde begint bij jezelf. We lopen vaak de hele dag te rennen en te vliegen voor alles en iedereen maar zorg je ook goed voor jezelf? Het is mijn passie om mensen uit hun hoofd te krijgen zodat ze gaan stralen. Ik ben daarom heel blij dat ik deze Power of Love bijeenkomst samen met Renske ga aanbieden. Het is echt een kado voor jezelf: even heerlijk ontspannen en uit je hoofd komen.”
 
 
Het aantal plaatsen is beperkt.
Meld je dus snel aan via info@centrumzonnewijzer.nl
Voor meer informatie ga naar www.centrumzonnewijzer.nl