Contact

 

Locatie en adres: 

Centrum Zonnewijzer (Business Center “Proefstation”)

Linnaeuslaan 2 b

1431 JV te Aalsmeer

E-mail :

info@centrumzonnewijzer.nl 

of

 info@healingsoundmovement.com 

Telefoon:

Renske Skills: 06-19027824

John Consemulder: 06-82308800

 

Vanwege drukte bereik je ons via e-mail vaak sneller!

 

Of klik HIER voor onze Facebook community pagina.

 

 

Bekijk je persoonlijke routebeschrijving en een kaartje van de omgeving via Google Maps HIER 

(kies auto of openbaar vervoer en vul je vertrekadres in,

adres van Centrum Zonnewijzer/Business Centrum ProefStation is al ingevuld). 

 

Centrum Zonnewijzer is eenvoudig met de auto te bereiken (gebruik een geupdate navigatie als je vanuit de richting Hoofddorp/Schiphol komt) via de nabij gelegen rijksweg A-4 Amsterdam-Den Haag en de N196 en N201. De uitzonderlijk ruime, mooie, groene en rustige locatie ligt in het hartje van Aalsmeer en is logistiek prachtig gelegen tussen Amsterdam/Amstelveen/Hoofddorp/Schiphol. 

Kom je met de bus 172 vanuit Amsterdam/Amstelveen naar Centrum Zonnewijzer? Dan kun je uitstappen bij halte Mendelstraat (Aalsmeer) en via het voetgangerspad (Spoorlaanpad) langs het watertje verder lopen en dan naar rechts naar de Linnaeuslaan 2 b (paar minuutjes). Of je stapt uit bij halte Hortensiaplein te Aalsmeer en dan is het nog zo'n 5 minuten lopen, of vanaf daar nog een paar haltes verder met bus 171. 

Vanuit Amsterdam Bijlmer/Arena kun je rechtstreeks bus 171 pakken (uitstappen halte J.C. Mensinglaan of 2 haltes eerder bij Seringenpark als je eerst een prachtige wandeling in het park wilt maken!). 

Ook vanuit Haarlem, Schiphol en Hoofddorp zijn er rechtstreekse en korte busverbindingen naar de bushalte Hortensiaplein in Aalsmeer...

Centrum Zonnewijzer is ook toegankelijk voor rolstoel bezoekers! Bij drukte en grote evenementen voldoende eigen parkeermogelijkheid (voor meer dan 150 auto's!) op eigen groot parkeerterrein direct tegenover de linker vooringang (bij de rood/witte slagboom ingang, links voor dat je de oprijlaan op rijdt dus, vandaar 1 minuut lopen naar de ingang). Liever niet direct parkeren bij hoofdingang, behalve voor laden en lossen...

 

kaartje ligging centrum zonnewijzer linnaeuslaan 2b aalsmeer.jpg

 

 centrum-zonnewijzer-aalsmeer-map.jpg