Nancy 2.jpg

5 Klanken Qigong

Nancy Wong

Maandag avond 16 januari t/m 3 april

19:30-20:30 uur

 

5 klanken Qigong (Wu Sheng Gong) van de lineage Kong Mien Ho en Wang Hong De. (10 lessen)Op een correcte manier om Yin en Yang weer in balans te brengen en te ervaren.

Deze vorm bestaat uit een serie van zowel dynamische als statische oefeningen om Yin en Yang te harmoniseren en te ervaren. Deze 'weg'ligt tussen de harde en zachte kant van de martiale kunst.

Het is een qi gong vorm waarbij beweging, klank, ademhaling en visualisatie combineert. In deze context wordt Qi bedoeld met levensenergie.

Bewegingen begeleiden de Qi en klank beweegt de Qi.

Deze oefening zorgt dat Qi aangespoort wordt om te bewegen en door het hele lichaam te stromen, het reguleert de ademhaling en het gebruik van de gedachte en concentratie. All deze aspecten maakt deze vorm erg speciaal.

Deze vorm, de Dao Yin, ontspant de gedachte door in en uitademing.

Geluid en energie vullen elkaar op een mooie manier samen, waardoor de Yin en Yang wordt gereguleerd en energie en bloed wordt geharmoniseerd.

Een voor een wordt elk orgaan gevuld en geleegd, zodat het zelfherstellend vermogen bevorderd wordt.

De oefeningen zijn simpel en effectief en het versterkt het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

Nancy.jpg

Cursusdagen 10 maandagen
jan: 16, 23 en 30
feb: 13, 20 en 27
mrt: 13, 20 en 27
apr: 3

Tijdstip: 19:30-20:30

Kosten 10-daagse cursus: 150 euro (inclusief BTW).

Aanmelden:
aanmelden gaat via inschrijving en betaling.
Schrijf je in via info@zhengqidao.nl o.v.v. Wu Sheng Gong januari 2017 en maak het totale bedrag uiterlijk 10 januari over op ZhengQiDao NL19INGB0004708834. Je aanmelding is compleet na inschrijving en betaling. Na inschrijving is restitutie niet mogelijk.

Minimum aantal deelnemers 5, maximaal 12

foto van Zhengqidao.