Evenementenzalen en praktijkruimtes verhuur

 

Centrum Zonnewijzer (Aalsmeer) heeft 5 professionele en sfeervolle ruimtes beschikbaar voor kleine, middelgrote of grote evenementen en bijeenkomsten. Voor al uw conferenties, symposia, seminars, vergaderingen, boekbesprekingen, presentaties, beurzen, festivals, (dans)feesten, concerten, muziekproducties, Tv-opnames, debatten, meditatieavonden, workshops, lezingen, trainingen, cursussen, opleidingen, lessen, (groeps)healingen en therapiesessies!

Ook kunnen wij voor uw evenement kleine of uitgebreide (ook biologische) catering verzorgen. Daarnaast kunnen wij ook van A-Z uw audiovisuele productie van uw evenement faciliteren, van webinars, video conferenties, live streaming tot interviews, filmwerk, editing, montage, productie en muziek voor uw films!

Verder kunt bij ons uw eigen (meer dan 70!) professionele kantoor/praktijk/onderzoeksruimtes huren, voor o.a. Therapie, Healing, Onderzoek (R&D). De diverse ruimtes zijn 24 m2 of groter en bevinden zich midden in een prachtige groene omgeving (zie HIER een artikel en video over het GezondZijnsHuis).

*** 

ZALEN

Klik op de naam of foto van de zaal voor een impressieVideo!

Of klik HIER voor Foto's van de diverse zalen en praktijkruimtes (Photography & Video: sicerow.com)

*** 

SIC_8409.JPG 

Speech Zaal                 170 m2                       50-150 personen

 

SIC_8545.JPG

Body Zaal                      90 m2                         20-90 personen

SIC_8445.JPG

 Mind Zaal                      40 m2                          10-35 personen

SIC_8461.JPG

             Healing Garden Zaal   30 m2                           5-25 personen                

 

 

Alle ruimtes kunnen voorzien worden van Podia, Tafels, Stoelen, Geluid, Licht, Beamer, Projectiescherm, Whiteboard. De zalen kunnen op verschillende manier worden ingericht en ingedeeld. Ook kunt u gebruik maken van onze prachtige Helende Tuin.

 ***

Wat onze prachtige locatie uniek maakt is dat het pand gelegen is een rustige en mooie omgeving en aanvoelt als een oase van rust, midden in een stad.

Ook kenmerkt de locatie zich vanwege prachtige eigen groenvoorzieningen, de ruime oprijlanen en de mooie binnentuinen (de locatie was ooit een ProefStation).

Daarnaast is onze locatie ook logistiek gezien zeer gunstig gelegen, het pand is eenvoudig te bereiken met de auto of met de bus. Zie ook HIER.

Verder is er veel (gratis!) parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein (minimaal 200 auto's).

 

Speech zaal (ruimte voor meer dan 150 bezoekers!)

 

SIC_8415.JPGSIC_8414.JPG

SIC_8411.JPG

SIC_8410.JPG 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  SIC_8409.JPG