Term Of Service

Welkom bij Centrum Zonnewijzer. Deze algemene voorwaarden regelen het gebruik van deze website; door deze website te gebruiken, accepteer je deze voorwaarden volledig en zonder voorbehoud. Indien je het niet eens bent met deze algemene voorwaarden of een deel ervan, dien je deze website niet te gebruiken.

Je dient minimaal 18 [achttien] jaar oud te zijn om deze website te gebruiken. Door deze website te gebruiken en akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden, garandeer en verklaar je dat je minimaal 18 jaar oud bent.

**Licentie voor het gebruik van de website**

Tenzij anders vermeld, bezit Centrum Zonnewijzer.nl en/of haar licentiegevers de intellectuele eigendomsrechten gepubliceerd op deze website en materialen gebruikt op Centrum Zonnewijzer.nl. Onder voorbehoud van de licentie hieronder, zijn al deze intellectuele eigendomsrechten voorbehouden.

Je mag pagina’s, bestanden of andere inhoud van de website bekijken, downloaden voor caching doeleinden en afdrukken voor je eigen persoonlijk gebruik, onderworpen aan de beperkingen die hieronder en elders in deze algemene voorwaarden worden uiteengezet.

Je mag niet:

– materiaal van deze website herdistribueren, noch in gedrukte vorm noch in digitale media of documenten (inclusief herdistributie op een andere website);
– materiaal van de website verkopen, verhuren of sublicentiëren;
– materiaal van de website in het openbaar tonen;
– materiaal op deze website reproduceren, dupliceren, kopiëren of anderszins exploiteren voor commerciële doeleinden;
– materiaal op de website bewerken of anderszins aanpassen;
– materiaal van deze website herdistribueren – behalve inhoud die specifiek en uitdrukkelijk beschikbaar is gesteld voor herdistributie; of
– geen deel van deze website opnieuw publiceren of reproduceren via het gebruik van iframes of screenscrapers.

Waar inhoud specifiek beschikbaar wordt gesteld voor herdistributie, mag deze alleen binnen jouw organisatie worden herdistribueerd.

**Acceptabel Gebruik**

Je mag deze website niet gebruiken op een manier die schade kan veroorzaken, of die kan leiden tot schade aan de website of beperking van de beschikbaarheid of toegankelijkheid van Centrum Zonnewijzer.nl, of op een manier die onwettig, illegaal, frauduleus of schadelijk is, of in verband met enig onwettig, illegaal, frauduleus of schadelijk doel of activiteit.

Je mag deze website niet gebruiken om materiaal te kopiëren, op te slaan, te hosten, te verzenden, te verzenden, te gebruiken, te publiceren of te distribueren dat bestaat uit (of is gekoppeld aan) spyware, computervirus, Trojaans paard, worm, toetsaanslaglogger, rootkit of andere schadelijke computer software.

Je mag geen systematische of geautomatiseerde gegevensverzamelingsactiviteiten uitvoeren op of met betrekking tot deze website zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Centrum Zonnewijzer.nl.

Dit omvat:

– scrapen
– data mining
– data extractie
– data oogsten
– ‚framing‘ (iframes)
– Artikel ‚Spinning‘

Je mag deze website of een deel ervan niet gebruiken om ongevraagde commerciële communicatie te verzenden of te verzenden.

Je mag deze website niet gebruiken voor doeleinden met betrekking tot marketing zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Centrum Zonnewijzer.nl.