Over Ons

Welkom bij tijdschrift centrumzonnewijzer, jouw bron voor spiritualiteit, yoga, meditatie en innerlijke vrede.

Wie We Zijn

Onze Visie

Bij centrumzonnewijzer streven we ernaar om een toevluchtsoord te zijn voor degenen die op zoek zijn naar innerlijke rust en spirituele groei. We geloven in de kracht van yoga, meditatie en holistische genezing om ons te helpen een evenwichtiger en vervuld leven te leiden.

Onze Missie

Onze missie is om een gemeenschap te creëren waar mensen zich gesteund voelen in

hun reis naar zelfontdekking en innerlijke vrede. We bieden inspirerende content, praktische tips en begeleiding om onze leden te helpen hun spirituele pad te verkennen en te omarmen.

Waarom Wij Relevant Zijn

Bij Centrum Zonnewijzer geloven we in het delen van onze eigen ervaringen en reis naar spiritualiteit. Als eigenaar van verschillende spirituele websites en een gepassioneerde beoefenaar van yoga en meditatie, begrijpen we de uitdagingen en de vreugde die gepaard gaan met het streven naar een leven in harmonie en balans.

Onze Achtergrond

Onze reis begon met een diep verlangen naar innerlijke vrede en gezondheid. Door de jaren heen hebben we verschillende technieken en benaderingen verkend om ons welzijn te verbeteren. Vanuit onze eigen ervaringen hebben we een passie ontwikkeld om anderen te helpen dezelfde rust en vreugde te vinden die we zelf hebben ontdekt.

Momenteel heeft tijdschrift centrumzonnewijzer een adres op:

tijdschrift centrumzonnewijzer

Kastanjelaan 9,

3901 XG Veenendaal,

Netherlands

info persbericht: centrumzonnewijzernether@gmail.com